Makelaars in Huis ter Heide

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Huis ter Heide, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Huis ter Heide. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Huis ter Heide helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Huis ter Heide.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Huis ter Heide zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Huis ter Heide zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Huis ter Heide afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 687.000
 • Gemiddelde verkooptijd 106
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Huis ter Heide
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Huis ter Heide

In Huis ter Heide is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 687.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Huis ter Heide.

Bij de verkoop van een huis in Huis ter Heide is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 687.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Huis ter Heide. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Huis ter Heide weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 687.000.

Het meest voorkomende energielabel in Huis ter Heide is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Huis ter Heide. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Huis ter Heide

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Huis ter Heide? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Huis ter Heide. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamberink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Huis ter Heide, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Huis ter Heide.

 • Makelaardij o.g. Aart van den Bor

  2. Makelaardij o.g. Aart van den Bor

  Verkooptijd
  179 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 998.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Huis ter Heide

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Huis ter Heide? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Huis ter Heide. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Huis ter Heide

  Verkooptijd
  106 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 687.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Huis ter Heide

In Huis ter Heide zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Lamberink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Huis ter Heide.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kolonievaart 3 Makelaardij o.g. Aart van den Bor € 998.000
Asserstraat 137 Lamberink Makelaars € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Huis ter Heide

Hoeveel makelaars zijn er actief in Huis ter Heide?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Huis ter Heide. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Huis ter Heide.

Wat kost een makelaar in Huis ter Heide?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Huis ter Heide is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Huis ter Heide van € 6.900 tot € 8.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Huis ter Heide?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Huis ter Heide zijn € 3.400 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Huis ter Heide?

+

De meest verkopende makelaar van Huis ter Heide is Lamberink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Huis ter Heide zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Huis ter Heide?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Huis ter Heide aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Huis ter Heide.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!