Makelaars in Gieterveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gieterveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Gieterveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gieterveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gieterveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gieterveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gieterveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 352.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -77.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gieterveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gieterveen

In Gieterveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 312.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -77.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gieterveen.

Bij de verkoop van een huis in Gieterveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 164 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 312.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gieterveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gieterveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 352.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gieterveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gieterveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gieterveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gieterveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gieterveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Namaco Aa & Hunze de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gieterveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gieterveen.

 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 389.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  90 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Gieterveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gieterveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gieterveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gieterveen

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Gieterveen

In Gieterveen zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Namaco Aa & Hunze verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gieterveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Broek 22 HuitingSchoon € 535.000
Bonnerveen 36 Lamberink Makelaars € 469.000
Bonnerveen 4 Oosterom Makelaardij o.g. € 450.000
Broek 3 B Makelaarsland € 450.000
Broek 52 Koomans Makelaardij € 388.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gieterveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gieterveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Gieterveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gieterveen.

Wat kost een makelaar in Gieterveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gieterveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gieterveen van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gieterveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gieterveen zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gieterveen?

+

De meest verkopende makelaar van Gieterveen is Namaco Aa & Hunze. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gieterveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gieterveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gieterveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gieterveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!