Makelaars in Drouwenermond

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drouwenermond, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Drouwenermond. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drouwenermond helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Drouwenermond.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drouwenermond zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Drouwenermond zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Drouwenermond afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 398.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drouwenermond
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drouwenermond

In Drouwenermond is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 398.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 23.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Drouwenermond.

Bij de verkoop van een huis in Drouwenermond is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 170 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 398.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drouwenermond. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drouwenermond weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 398.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drouwenermond is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drouwenermond. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drouwenermond

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drouwenermond? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drouwenermond. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Koomans Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Drouwenermond, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drouwenermond.

 • Van Beilen Makelaars

  2. Van Beilen Makelaars

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaar Idee B.V.

  3. Makelaar Idee B.V.

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Drouwenermond

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drouwenermond? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drouwenermond. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Drouwenermond

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Drouwenermond

In Drouwenermond zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Koomans Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Drouwenermond.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zuiderdiep 183 Makelaar Idee B.V. € 425.000
Zeelandstreekje 17 Van Beilen Makelaars € 395.000
Zuiderdiep 43 Koomans Makelaardij € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drouwenermond

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drouwenermond?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Drouwenermond. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drouwenermond.

Wat kost een makelaar in Drouwenermond?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drouwenermond is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drouwenermond van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drouwenermond?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drouwenermond zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drouwenermond?

+

De meest verkopende makelaar van Drouwenermond is Koomans Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drouwenermond zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drouwenermond?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drouwenermond aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drouwenermond.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!