Zuidoost makelaars BV

Zuidoost makelaars BV is een makelaar gevestigd in Veldhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zuidoost makelaars BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Zuidoost makelaars BV is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veldhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zuidoost makelaars BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Zuidoost makelaars BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Zuidoost makelaars BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 130
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Zuidoost makelaars BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Zuidoost makelaars BV verkoopt

Zuidoost makelaars BV is het meeste actief in Veldhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zuidoost makelaars BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zuidoost makelaars BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 1 € 399.000
Veldhoven 1 € 479.000

Type woningen die Zuidoost makelaars BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zuidoost makelaars BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zuidoost makelaars BV het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
67%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidoost makelaars BV

Wat kost Zuidoost makelaars BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zuidoost makelaars BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zuidoost makelaars BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Zuidoost makelaars BV actief?

+

Zuidoost makelaars BV heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven en Veldhoven.

In welk prijssegment is Zuidoost makelaars BV actief?

+

Zuidoost makelaars BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zuidoost makelaars BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veldhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veldhoven en vergelijkbaar is aan Zuidoost makelaars BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!