Wijngaarde Makelaars

Wijngaarde Makelaars is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Wijngaarde Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wijngaarde Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wijngaarde Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Wijngaarde Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Wijngaarde Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Wijngaarde Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Wijngaarde Makelaars verkoopt

Wijngaarde Makelaars is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wijngaarde Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wijngaarde Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 2 € 452.000
Amsterdam 2 € 533.000
Amstelveen 1 € 395.000

Type woningen die Wijngaarde Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wijngaarde Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wijngaarde Makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
75%
2 onder 1 kapwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wijngaarde Makelaars

Wat kost Wijngaarde Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wijngaarde Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wijngaarde Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Wijngaarde Makelaars actief?

+

Wijngaarde Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is Wijngaarde Makelaars actief?

+

Wijngaarde Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wijngaarde Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 473.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan Wijngaarde Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!