VANDERLEE

VANDERLEE is een makelaar gevestigd in Bladel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VANDERLEE hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. VANDERLEE is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bladel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VANDERLEE. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij VANDERLEE zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties VANDERLEE in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
  • Gemiddelde verkooptijd 66
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 238.000
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over VANDERLEE
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar VANDERLEE verkoopt

VANDERLEE is het meeste actief in Bladel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VANDERLEE woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VANDERLEE ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bladel 3 € 481.000

Type woningen die VANDERLEE verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VANDERLEE diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VANDERLEE het meeste verkoopt is geschakelde 2 onder 1 kapwoning.

geschakelde 2 onder 1 kapwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VANDERLEE

Wat kost VANDERLEE bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VANDERLEE voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VANDERLEE je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is VANDERLEE actief?

+

VANDERLEE heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Bladel.

In welk prijssegment is VANDERLEE actief?

+

VANDERLEE is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VANDERLEE actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 481.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bladel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bladel en vergelijkbaar is aan VANDERLEE. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!