Van Zon Makelaars

Van Zon Makelaars is een makelaar gevestigd in Vlaardingen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Zon Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Zon Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vlaardingen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Zon Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Zon Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Van Zon Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Zon Makelaars verkoopt

Van Zon Makelaars is het meeste actief in Vlaardingen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Zon Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Zon Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vlaardingen 19 € 276.000
Berkel en Rodenrijs 1 € 400.000
Tilburg 1 € 358.000
Veenendaal 1 € 225.000
Heemstede 1 € 1.350.000

Type woningen die Van Zon Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Zon Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Zon Makelaars het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
32%
tussenwoning
27%
maisonnette
14%
galerijflat
11%
hoekwoning
8%
bovenwoning
5%
benedenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Zon Makelaars

Wat kost Van Zon Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Zon Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Zon Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Van Zon Makelaars actief?

+

Van Zon Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Tilburg, Veenendaal en Heemstede.

In welk prijssegment is Van Zon Makelaars actief?

+

Van Zon Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Zon Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 355.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vlaardingen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vlaardingen en vergelijkbaar is aan Van Zon Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!