Van Duren Makelaardij B.V.

Van Duren Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Duren Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Duren Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oegstgeest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Duren Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Duren Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Duren Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 545.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Van Duren Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Duren Makelaardij B.V. verkoopt

Van Duren Makelaardij B.V. is het meeste actief in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Duren Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Duren Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leiden 2 € 560.000
Rijnsburg 1 € 695.000
Leiderdorp 1 € 545.000
Oegstgeest 1 € 365.000

Type woningen die Van Duren Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Duren Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Duren Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
20%
eindwoning
20%
hoekwoning
20%
maisonnette
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Duren Makelaardij B.V.

Wat kost Van Duren Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Duren Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Duren Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Van Duren Makelaardij B.V. actief?

+

Van Duren Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leiden, Rijnsburg, Leiderdorp en Oegstgeest.

In welk prijssegment is Van Duren Makelaardij B.V. actief?

+

Van Duren Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Duren Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 545.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oegstgeest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oegstgeest en vergelijkbaar is aan Van Duren Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!