Simons en Partners

Simons en Partners is een makelaar gevestigd in Landgraaf. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Simons en Partners hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Simons en Partners is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Landgraaf en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Simons en Partners. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Simons en Partners zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Simons en Partners in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 253.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -290.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Simons en Partners
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Simons en Partners verkoopt

Simons en Partners is het meeste actief in Landgraaf. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Simons en Partners woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Simons en Partners ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Landgraaf 6 € 253.000

Type woningen die Simons en Partners verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Simons en Partners diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Simons en Partners het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
50%
galerijflat
33%
hoekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Simons en Partners

Wat kost Simons en Partners bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Simons en Partners voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Simons en Partners je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is Simons en Partners actief?

+

Simons en Partners heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Landgraaf.

In welk prijssegment is Simons en Partners actief?

+

Simons en Partners is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Simons en Partners actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 253.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Landgraaf

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Landgraaf en vergelijkbaar is aan Simons en Partners. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!