Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V.

Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. is een makelaar gevestigd in Borne. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Borne en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 300.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. verkoopt

Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. is het meeste actief in Borne. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Borne 4 € 339.000
Almelo 2 € 204.000
Hengelo 2 € 317.000

Type woningen die Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
33%
hoekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V.

Wat kost Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. actief?

+

Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Borne, Almelo en Hengelo.

In welk prijssegment is Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. actief?

+

Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 300.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Borne

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Borne en vergelijkbaar is aan Saskia Vreeman Makelaar 4You B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!