Robert Jorink Makelaars

Robert Jorink Makelaars is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Robert Jorink Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Robert Jorink Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Robert Jorink Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Robert Jorink Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Robert Jorink Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Robert Jorink Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Robert Jorink Makelaars verkoopt

Robert Jorink Makelaars is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Robert Jorink Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Robert Jorink Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 3 € 328.000

Type woningen die Robert Jorink Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Robert Jorink Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Robert Jorink Makelaars het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Robert Jorink Makelaars

Wat kost Robert Jorink Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Robert Jorink Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Robert Jorink Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is Robert Jorink Makelaars actief?

+

Robert Jorink Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle.

In welk prijssegment is Robert Jorink Makelaars actief?

+

Robert Jorink Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Robert Jorink Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 328.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Robert Jorink Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!