Eikenaar Makelaardij

Eikenaar Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heino. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eikenaar Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Eikenaar Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heino en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eikenaar Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Eikenaar Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
  • Aantal transacties 45
Meer informatie over Eikenaar Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Eikenaar Makelaardij verkoopt

Eikenaar Makelaardij is het meeste actief in Heino. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eikenaar Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eikenaar Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heino 27 € 438.000
Zwolle 8 € 412.000
Raalte 4 € 440.000
Laag Zuthem 3 € 399.000
Wijhe 3 € 571.000

Type woningen die Eikenaar Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eikenaar Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eikenaar Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
28%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
19%
hoekwoning
12%
halfvrijstaande woning
5%
portiekwoning
5%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eikenaar Makelaardij

Wat kost Eikenaar Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eikenaar Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eikenaar Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Eikenaar Makelaardij actief?

+

Eikenaar Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heino, Zwolle, Raalte, Laag Zuthem en Wijhe.

In welk prijssegment is Eikenaar Makelaardij actief?

+

Eikenaar Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eikenaar Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 440.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heino

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heino en vergelijkbaar is aan Eikenaar Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!