Regio Vastgoedmakelaars

Regio Vastgoedmakelaars is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Regio Vastgoedmakelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Regio Vastgoedmakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Regio Vastgoedmakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Regio Vastgoedmakelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Regio Vastgoedmakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Regio Vastgoedmakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Regio Vastgoedmakelaars verkoopt

Regio Vastgoedmakelaars is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Regio Vastgoedmakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Regio Vastgoedmakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 1 € 325.000
Amersfoort 1 € 385.000

Type woningen die Regio Vastgoedmakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Regio Vastgoedmakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Regio Vastgoedmakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Regio Vastgoedmakelaars

Wat kost Regio Vastgoedmakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Regio Vastgoedmakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Regio Vastgoedmakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Regio Vastgoedmakelaars actief?

+

Regio Vastgoedmakelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht en Amersfoort.

In welk prijssegment is Regio Vastgoedmakelaars actief?

+

Regio Vastgoedmakelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Regio Vastgoedmakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 355.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Regio Vastgoedmakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!