Comma Vastgoed

Comma Vastgoed is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Comma Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Comma Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Comma Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Comma Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -45.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Comma Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Comma Vastgoed verkoopt

Comma Vastgoed is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Comma Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Comma Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 10 € 367.000
Amsterdam 2 € 363.000
Utrecht 2 € 483.000
Hooglanderveen 1 € 435.000
Hoogland 1 € 775.000

Type woningen die Comma Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Comma Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Comma Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
30%
portiekwoning
20%
bovenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Comma Vastgoed

Wat kost Comma Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Comma Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Comma Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Comma Vastgoed actief?

+

Comma Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Hooglanderveen en Hoogland.

In welk prijssegment is Comma Vastgoed actief?

+

Comma Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Comma Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 410.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Comma Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!