RC Makelaars

RC Makelaars is een makelaar gevestigd in Volendam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt RC Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. RC Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Volendam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RC Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RC Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over RC Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar RC Makelaars verkoopt

RC Makelaars is het meeste actief in Volendam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RC Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RC Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Volendam 20 € 385.000
Edam 5 € 515.000
Amsterdam 3 € 430.000
Monnickendam 1 € 550.000

Type woningen die RC Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RC Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RC Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
59%
vrijstaande woning
19%
hoekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
4%
eindwoning
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RC Makelaars

Wat kost RC Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RC Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RC Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is RC Makelaars actief?

+

RC Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Volendam, Edam, Amsterdam en Monnickendam.

In welk prijssegment is RC Makelaars actief?

+

RC Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RC Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Volendam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Volendam en vergelijkbaar is aan RC Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!