Nijkamp Vastgoed

Nijkamp Vastgoed is een makelaar gevestigd in Almelo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Nijkamp Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Nijkamp Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nijkamp Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Nijkamp Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Nijkamp Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 278.000
  • Gemiddelde verkooptijd 16
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 138.000
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Nijkamp Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Nijkamp Vastgoed verkoopt

Nijkamp Vastgoed is het meeste actief in Almelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nijkamp Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nijkamp Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almelo 1 € 325.000
Enschede 1 € 230.000

Type woningen die Nijkamp Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nijkamp Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nijkamp Vastgoed het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijkamp Vastgoed

Wat kost Nijkamp Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nijkamp Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nijkamp Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Nijkamp Vastgoed actief?

+

Nijkamp Vastgoed heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almelo en Enschede.

In welk prijssegment is Nijkamp Vastgoed actief?

+

Nijkamp Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nijkamp Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 278.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almelo en vergelijkbaar is aan Nijkamp Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!