Nassau Makelaars B.V.

Nassau Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Zeist. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Nassau Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Nassau Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeist en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nassau Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Nassau Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 613.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 138.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Nassau Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Nassau Makelaars B.V. verkoopt

Nassau Makelaars B.V. is het meeste actief in Zeist. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nassau Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nassau Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 6 € 512.000
Soesterberg 2 € 330.000
Leusden 1 € 389.000
Odijk 1 € 439.000
Driebergen-Rijsenburg 1 € 413.000

Type woningen die Nassau Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nassau Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nassau Makelaars B.V. het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
28%
2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
22%
geschakelde woning
6%
halfvrijstaande woning
6%
hoekwoning
6%
penthouse
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nassau Makelaars B.V.

Wat kost Nassau Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nassau Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nassau Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Nassau Makelaars B.V. actief?

+

Nassau Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Soesterberg, Leusden, Odijk en Driebergen-Rijsenburg.

In welk prijssegment is Nassau Makelaars B.V. actief?

+

Nassau Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nassau Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 613.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeist en vergelijkbaar is aan Nassau Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!