Makelaarschap Orij

Makelaarschap Orij is een makelaar gevestigd in Elburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarschap Orij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Makelaarschap Orij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Elburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarschap Orij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Makelaarschap Orij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Makelaarschap Orij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 15
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Makelaarschap Orij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Makelaarschap Orij verkoopt

Makelaarschap Orij is het meeste actief in Elburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarschap Orij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarschap Orij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Elburg 6 € 394.000
Almere 1 € 350.000
’t Harde 1 € 400.000
Doornspijk 1 € 600.000

Type woningen die Makelaarschap Orij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarschap Orij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarschap Orij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarschap Orij

Wat kost Makelaarschap Orij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarschap Orij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarschap Orij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Makelaarschap Orij actief?

+

Makelaarschap Orij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Elburg, Almere, ’t Harde en Doornspijk.

In welk prijssegment is Makelaarschap Orij actief?

+

Makelaarschap Orij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarschap Orij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Elburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Elburg en vergelijkbaar is aan Makelaarschap Orij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!