Grada Jager Makelaardij

Grada Jager Makelaardij is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Grada Jager Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Grada Jager Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Grada Jager Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Grada Jager Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 124.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over Grada Jager Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Grada Jager Makelaardij verkoopt

Grada Jager Makelaardij is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Grada Jager Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Grada Jager Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 58 € 440.000
Woerden 1 € 350.000
Zeist 1 € 495.000
De Meern 1 € 459.000

Type woningen die Grada Jager Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Grada Jager Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Grada Jager Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
bovenwoning
23%
benedenwoning
21%
portiekflat
13%
galerijflat
7%
eindwoning
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grada Jager Makelaardij

Wat kost Grada Jager Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Grada Jager Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Grada Jager Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Grada Jager Makelaardij actief?

+

Grada Jager Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Woerden, Zeist en De Meern.

In welk prijssegment is Grada Jager Makelaardij actief?

+

Grada Jager Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Grada Jager Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 440.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Grada Jager Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!