Freddie Bolink Makelaars

Freddie Bolink Makelaars is een makelaar gevestigd in Losser. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Freddie Bolink Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Freddie Bolink Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Losser en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Freddie Bolink Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Freddie Bolink Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Freddie Bolink Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 172.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Freddie Bolink Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Freddie Bolink Makelaars verkoopt

Freddie Bolink Makelaars is het meeste actief in Losser. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Freddie Bolink Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Freddie Bolink Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Losser 1 € 190.000
Enschede 1 € 155.000

Type woningen die Freddie Bolink Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Freddie Bolink Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Freddie Bolink Makelaars het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Freddie Bolink Makelaars

Wat kost Freddie Bolink Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 1.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Freddie Bolink Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Freddie Bolink Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 900 en de € 1.300.

Waar is Freddie Bolink Makelaars actief?

+

Freddie Bolink Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Losser en Enschede.

In welk prijssegment is Freddie Bolink Makelaars actief?

+

Freddie Bolink Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Freddie Bolink Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 172.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Losser

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Losser en vergelijkbaar is aan Freddie Bolink Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!