Fred de Bas Makelaardij

Fred de Bas Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fred de Bas Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fred de Bas Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fred de Bas Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Fred de Bas Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Fred de Bas Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -213.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Fred de Bas Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Fred de Bas Makelaardij verkoopt

Fred de Bas Makelaardij is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fred de Bas Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fred de Bas Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 6 € 467.000
Leusden 1 € 368.000
Almere 1 € 365.000

Type woningen die Fred de Bas Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fred de Bas Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fred de Bas Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
2 onder 1 kapwoning
20%
vrijstaande woning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fred de Bas Makelaardij

Wat kost Fred de Bas Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fred de Bas Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fred de Bas Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Fred de Bas Makelaardij actief?

+

Fred de Bas Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Leusden en Almere.

In welk prijssegment is Fred de Bas Makelaardij actief?

+

Fred de Bas Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fred de Bas Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Fred de Bas Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!