Denise Dekker Makelaardij

Denise Dekker Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Denise Dekker Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Denise Dekker Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Denise Dekker Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Denise Dekker Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Denise Dekker Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Denise Dekker Makelaardij verkoopt

Denise Dekker Makelaardij is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Denise Dekker Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Denise Dekker Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 21 € 390.000
Wezep 1 € 525.000

Type woningen die Denise Dekker Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Denise Dekker Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Denise Dekker Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
63%
hoekwoning
16%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Denise Dekker Makelaardij

Wat kost Denise Dekker Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Denise Dekker Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Denise Dekker Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Denise Dekker Makelaardij actief?

+

Denise Dekker Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle en Wezep.

In welk prijssegment is Denise Dekker Makelaardij actief?

+

Denise Dekker Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Denise Dekker Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 396.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Denise Dekker Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!