De Waarde van Rijswijk

De Waarde van Rijswijk is een makelaar gevestigd in Rijswijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Waarde van Rijswijk hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Waarde van Rijswijk is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijswijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Waarde van Rijswijk. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Waarde van Rijswijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Waarde van Rijswijk in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 479.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 93.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over De Waarde van Rijswijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar De Waarde van Rijswijk verkoopt

De Waarde van Rijswijk is het meeste actief in Rijswijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Waarde van Rijswijk woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Waarde van Rijswijk ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijswijk 4 € 476.000
Den Haag 3 € 518.000
Voorburg 2 € 427.000

Type woningen die De Waarde van Rijswijk verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Waarde van Rijswijk diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Waarde van Rijswijk het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
13%
benedenwoning
13%
bovenwoning
13%
eindwoning
13%
galerijflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Waarde van Rijswijk

Wat kost De Waarde van Rijswijk bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Waarde van Rijswijk voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Waarde van Rijswijk je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is De Waarde van Rijswijk actief?

+

De Waarde van Rijswijk heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijswijk, Den Haag en Voorburg.

In welk prijssegment is De Waarde van Rijswijk actief?

+

De Waarde van Rijswijk is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Waarde van Rijswijk actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 479.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijswijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijswijk en vergelijkbaar is aan De Waarde van Rijswijk. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!