de Vastgoed Experts

de Vastgoed Experts is een makelaar gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt de Vastgoed Experts hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. de Vastgoed Experts is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van de Vastgoed Experts. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij de Vastgoed Experts zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties de Vastgoed Experts in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over de Vastgoed Experts
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar de Vastgoed Experts verkoopt

de Vastgoed Experts is het meeste actief in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar de Vastgoed Experts woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt de Vastgoed Experts ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 3 € 432.000
Schoonhoven 1 € 295.000
Vlaardingen 1 € 360.000
Den Haag 1 € 275.000
Waarder 1 € 350.000

Type woningen die de Vastgoed Experts verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat de Vastgoed Experts diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat de Vastgoed Experts het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
75%
portiekwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in de Vastgoed Experts

Wat kost de Vastgoed Experts bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van de Vastgoed Experts voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer de Vastgoed Experts je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is de Vastgoed Experts actief?

+

de Vastgoed Experts heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Schoonhoven, Vlaardingen, Den Haag en Waarder.

In welk prijssegment is de Vastgoed Experts actief?

+

de Vastgoed Experts is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar de Vastgoed Experts actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 343.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwerkerk aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwerkerk aan den IJssel en vergelijkbaar is aan de Vastgoed Experts. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!