DB Makelaars

DB Makelaars is een makelaar gevestigd in Bergschenhoek. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DB Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DB Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergschenhoek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DB Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DB Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 521.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 4.000
  • Aantal transacties 71
Meer informatie over DB Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DB Makelaars verkoopt

DB Makelaars is het meeste actief in Bergschenhoek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DB Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DB Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergschenhoek 28 € 563.000
Berkel en Rodenrijs 17 € 523.000
Bleiswijk 13 € 605.000
Rotterdam 5 € 314.000
Pijnacker 2 € 412.000

Type woningen die DB Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DB Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DB Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
10%
vrijstaande woning
7%
galerijflat
6%
portiekwoning
6%
eindwoning
4%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DB Makelaars

Wat kost DB Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DB Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DB Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is DB Makelaars actief?

+

DB Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Rotterdam en Pijnacker.

In welk prijssegment is DB Makelaars actief?

+

DB Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DB Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 521.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergschenhoek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergschenhoek en vergelijkbaar is aan DB Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!