Damdrecht Makelaars

Damdrecht Makelaars is een makelaar gevestigd in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Damdrecht Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Damdrecht Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ridderkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Damdrecht Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Damdrecht Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -23.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Damdrecht Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Damdrecht Makelaars verkoopt

Damdrecht Makelaars is het meeste actief in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Damdrecht Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Damdrecht Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 17 € 360.000
Ridderkerk 15 € 449.000
Rotterdam 3 € 332.000
Hendrik-Ido-Ambacht 3 € 369.000
Zwijndrecht 3 € 342.000

Type woningen die Damdrecht Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Damdrecht Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Damdrecht Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
13%
galerijflat
10%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
portiekwoning
5%
eindwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Damdrecht Makelaars

Wat kost Damdrecht Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Damdrecht Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Damdrecht Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Damdrecht Makelaars actief?

+

Damdrecht Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

In welk prijssegment is Damdrecht Makelaars actief?

+

Damdrecht Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Damdrecht Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ridderkerk en vergelijkbaar is aan Damdrecht Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!