Clingendael Makelaars

Clingendael Makelaars is een makelaar gevestigd in Voorschoten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Clingendael Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Clingendael Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Clingendael Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Clingendael Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 536.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 207.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Clingendael Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Clingendael Makelaars verkoopt

Clingendael Makelaars is het meeste actief in Voorschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Clingendael Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Clingendael Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorschoten 24 € 560.000
Wassenaar 3 € 513.000
Leiden 2 € 349.000
Zoetermeer 1 € 210.000
Den Haag 1 € 585.000

Type woningen die Clingendael Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Clingendael Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Clingendael Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
19%
portiekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
8%
bovenwoning
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Clingendael Makelaars

Wat kost Clingendael Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Clingendael Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Clingendael Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Clingendael Makelaars actief?

+

Clingendael Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Zoetermeer en Den Haag.

In welk prijssegment is Clingendael Makelaars actief?

+

Clingendael Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Clingendael Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 536.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorschoten en vergelijkbaar is aan Clingendael Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!