Butler Makelaardij B.V.

Butler Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Capelle aan den IJssel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Butler Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Butler Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Capelle aan den IJssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Butler Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Butler Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Butler Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 186.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Butler Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Butler Makelaardij B.V. verkoopt

Butler Makelaardij B.V. is het meeste actief in Capelle aan den IJssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Butler Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Butler Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Capelle aan den IJssel 4 € 466.000
Rotterdam 2 € 402.000
Moerkapelle 1 € 799.000

Type woningen die Butler Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Butler Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Butler Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
galerijflat
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Butler Makelaardij B.V.

Wat kost Butler Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Butler Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Butler Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Butler Makelaardij B.V. actief?

+

Butler Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Moerkapelle.

In welk prijssegment is Butler Makelaardij B.V. actief?

+

Butler Makelaardij B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Butler Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 495.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Capelle aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Capelle aan den IJssel en vergelijkbaar is aan Butler Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!