Blik op Wonen

Blik op Wonen is een makelaar gevestigd in Blijham. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Blik op Wonen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Blik op Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Blijham en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Blik op Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Blik op Wonen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Blik op Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 225.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Blik op Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Blik op Wonen verkoopt

Blik op Wonen is het meeste actief in Blijham. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Blik op Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Blik op Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Blijham 3 € 225.000
Bad Nieuweschans 1 € 225.000

Type woningen die Blik op Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Blik op Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Blik op Wonen het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
75%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blik op Wonen

Wat kost Blik op Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Blik op Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Blik op Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.700.

Waar is Blik op Wonen actief?

+

Blik op Wonen heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Blijham en Bad Nieuweschans.

In welk prijssegment is Blik op Wonen actief?

+

Blik op Wonen is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Blik op Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 225.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Blijham

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Blijham en vergelijkbaar is aan Blik op Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!