Blik Makelaars

Blik Makelaars is een makelaar gevestigd in Hengelo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Blik Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Blik Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hengelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Blik Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Blik Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 286.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
  • Aantal transacties 66
Meer informatie over Blik Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Blik Makelaars verkoopt

Blik Makelaars is het meeste actief in Hengelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Blik Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Blik Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hengelo 42 € 292.000
Enschede 18 € 300.000
Almelo 3 € 124.000
Borne 2 € 293.000
Losser 1 € 250.000

Type woningen die Blik Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Blik Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Blik Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
2 onder 1 kapwoning
29%
hoekwoning
15%
vrijstaande woning
10%
portiekwoning
6%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blik Makelaars

Wat kost Blik Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Blik Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Blik Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Blik Makelaars actief?

+

Blik Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hengelo, Enschede, Almelo, Borne en Losser.

In welk prijssegment is Blik Makelaars actief?

+

Blik Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Blik Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 286.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hengelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hengelo en vergelijkbaar is aan Blik Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!