Bles & Van der Does Makelaardij

Bles & Van der Does Makelaardij is een makelaar gevestigd in Enschede. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bles & Van der Does Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bles & Van der Does Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enschede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bles & Van der Does Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bles & Van der Does Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 323.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 89.000
  • Aantal transacties 40
Meer informatie over Bles & Van der Does Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bles & Van der Does Makelaardij verkoopt

Bles & Van der Does Makelaardij is het meeste actief in Enschede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bles & Van der Does Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bles & Van der Does Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enschede 31 € 340.000
Hengelo 7 € 265.000
Lichtenvoorde 1 € 257.000
Borne 1 € 275.000

Type woningen die Bles & Van der Does Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bles & Van der Does Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bles & Van der Does Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
35%
tussenwoning
30%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bles & Van der Does Makelaardij

Wat kost Bles & Van der Does Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bles & Van der Does Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bles & Van der Does Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Bles & Van der Does Makelaardij actief?

+

Bles & Van der Does Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enschede, Hengelo, Lichtenvoorde en Borne.

In welk prijssegment is Bles & Van der Does Makelaardij actief?

+

Bles & Van der Does Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bles & Van der Does Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 323.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enschede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enschede en vergelijkbaar is aan Bles & Van der Does Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!