Appel & Fris Makelaars

Appel & Fris Makelaars is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Appel & Fris Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Appel & Fris Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Appel & Fris Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Appel & Fris Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Appel & Fris Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 604.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Appel & Fris Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Appel & Fris Makelaars verkoopt

Appel & Fris Makelaars is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Appel & Fris Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Appel & Fris Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 3 € 490.000
Heemstede 1 € 945.000

Type woningen die Appel & Fris Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Appel & Fris Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Appel & Fris Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
hoekwoning
33%
portiekwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Appel & Fris Makelaars

Wat kost Appel & Fris Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Appel & Fris Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Appel & Fris Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Appel & Fris Makelaars actief?

+

Appel & Fris Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem en Heemstede.

In welk prijssegment is Appel & Fris Makelaars actief?

+

Appel & Fris Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Appel & Fris Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 604.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Appel & Fris Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!