Alcoco Vastgoed

Alcoco Vastgoed is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alcoco Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Alcoco Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alcoco Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Alcoco Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Alcoco Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 285.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Alcoco Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Alcoco Vastgoed verkoopt

Alcoco Vastgoed is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alcoco Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alcoco Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 1 € 285.000

Type woningen die Alcoco Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alcoco Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alcoco Vastgoed het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alcoco Vastgoed

Wat kost Alcoco Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alcoco Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alcoco Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Alcoco Vastgoed actief?

+

Alcoco Vastgoed heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere.

In welk prijssegment is Alcoco Vastgoed actief?

+

Alcoco Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alcoco Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 285.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Alcoco Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!