Makelaars in Vierpolders

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vierpolders, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Vierpolders. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vierpolders helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vierpolders.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vierpolders zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Vierpolders afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -158.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vierpolders
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vierpolders

In Vierpolders is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 275.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -158.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Vierpolders.

Bij de verkoop van een huis in Vierpolders is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 275.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vierpolders. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vierpolders weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 393.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vierpolders is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vierpolders. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vierpolders

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vierpolders? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vierpolders. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij van Ravens B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vierpolders, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vierpolders.

Populaire buurten in Vierpolders

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vierpolders? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vierpolders. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vierpolders

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Vierpolders

In Vierpolders zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij van Ravens B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vierpolders.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veckdijk 11 Hameeteman Makelaardij € 599.000
Dorpsdijk 2 Makelaardij van Ravens B.V. € 598.500
Dorpsdijk 8 Betist Makelaardij € 500.000
Singel 2 De Vreij Makelaardij € 440.000
Bruijkersstraat 54 Makelaardij van Ravens B.V. € 369.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vierpolders

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vierpolders?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Vierpolders. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vierpolders.

Wat kost een makelaar in Vierpolders?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vierpolders is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vierpolders van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vierpolders?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vierpolders zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vierpolders?

+

De meest verkopende makelaar van Vierpolders is Makelaardij van Ravens B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vierpolders zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vierpolders?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vierpolders aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vierpolders.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!