Makelaars in Pernis Rotterdam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Pernis Rotterdam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Pernis Rotterdam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Pernis Rotterdam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Pernis.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Pernis Rotterdam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Pernis Rotterdam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 303.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
 • Aantal transacties 41
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Pernis Rotterdam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Pernis Rotterdam

In Pernis Rotterdam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 278.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -55.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Pernis Rotterdam.

Bij de verkoop van een huis in Pernis Rotterdam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 91 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 278.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Pernis Rotterdam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Pernis Rotterdam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 303.000.

Het meest voorkomende energielabel in Pernis Rotterdam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Pernis Rotterdam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Pernis Rotterdam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Pernis Rotterdam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Pernis Rotterdam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VBW Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Pernis Rotterdam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Pernis Rotterdam.

 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Pernis Rotterdam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Pernis Rotterdam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Pernis Rotterdam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Pernis

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 303.000
  Woningen verkocht
  41

Top 5 woningen verkocht in Pernis Rotterdam

In Pernis Rotterdam zijn de afgelopen maand 41 woningen verkocht. Makelaar VBW Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Pernis Rotterdam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pernisser Molenweg 25 365 wonen € 735.000
Nieuwedijk 20 b VBW Makelaars & Taxateurs € 529.000
Groot Rijshoofd 14 VBW Makelaars & Taxateurs € 440.000
Burgemeester van Esstraat 158 Synchro Wonen NVM Makelaars € 424.500
Ring 85 Kompas Makelaars € 420.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pernis Rotterdam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Pernis Rotterdam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Pernis Rotterdam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Pernis Rotterdam.

Wat kost een makelaar in Pernis Rotterdam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Pernis Rotterdam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Pernis Rotterdam van € 3.000 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Pernis Rotterdam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Pernis Rotterdam zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Pernis Rotterdam?

+

De meest verkopende makelaar van Pernis Rotterdam is VBW Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Pernis Rotterdam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Pernis Rotterdam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Pernis Rotterdam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Pernis Rotterdam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!