Makelaars in Goedereede

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Goedereede, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Goedereede. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Goedereede helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Goedereede woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Goedereede zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Goedereede afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 578.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Goedereede
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Goedereede

In Goedereede is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 522.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Goedereede.

Bij de verkoop van een huis in Goedereede is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 522.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Goedereede. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Goedereede weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 578.000.

Het meest voorkomende energielabel in Goedereede is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Goedereede. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Goedereede

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Goedereede? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Goedereede. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tanis & Akershoek Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Goedereede, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Goedereede.

Populaire buurten in Goedereede

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Goedereede? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Goedereede. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Goedereede woonkern

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 426.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Goedereede havenhoofd

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 512.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Goedereede buitengebied

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 2.975.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Goedereede

In Goedereede zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Tanis & Akershoek Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Goedereede.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oostdijkseweg 81 Tanis & Akershoek Makelaardij € 2.975.000
Altena 3 Van Rossum Makelaardij € 650.000
Duinroosplein 7 BMP Wonen € 635.000
Waterpoort 48 Tanis & Akershoek Makelaardij € 589.000
Noordzijde Haven 25 Tanis & Akershoek Makelaardij € 519.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goedereede

Hoeveel makelaars zijn er actief in Goedereede?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Goedereede. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Goedereede.

Wat kost een makelaar in Goedereede?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Goedereede is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Goedereede van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Goedereede?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Goedereede zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Goedereede?

+

De meest verkopende makelaar van Goedereede is Tanis & Akershoek Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Goedereede zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Goedereede?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Goedereede aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Goedereede.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!