Makelaars in Oudelande

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudelande, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Oudelande. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudelande helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Oudelande.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudelande zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oudelande zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oudelande afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudelande
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudelande

In Oudelande is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 168.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudelande.

Bij de verkoop van een huis in Oudelande is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 108 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 168.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudelande. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudelande weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 374.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudelande is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudelande. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudelande

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudelande? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudelande. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat R+ Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudelande, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudelande.

 • Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oudelande

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudelande? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudelande. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Oudelande

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Buitengebied Oudelande

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 507.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Oudelande

In Oudelande zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar R+ Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudelande.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tolhoekweg 5 Neeskens Makelaars € 539.000
Everingse Binnendijk 5 Schrijver Versluys Makelaars € 475.000
Burgemeester van Lierestraat 28 WOOONmakelaardij € 399.000
Hellenburgstraat 29 R+ Makelaardij € 369.000
Doelstraat 18 R+ Makelaardij € 349.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudelande

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudelande?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Oudelande. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudelande.

Wat kost een makelaar in Oudelande?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudelande is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudelande van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudelande?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudelande zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudelande?

+

De meest verkopende makelaar van Oudelande is R+ Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudelande zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudelande?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudelande aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudelande.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!