Makelaars in Hoofdplaat

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoofdplaat, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Hoofdplaat. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoofdplaat helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoofdplaat.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoofdplaat zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoofdplaat afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 291.000
 • Gemiddelde verkooptijd 140
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 278.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoofdplaat
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoofdplaat

In Hoofdplaat is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 594.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 278.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoofdplaat.

Bij de verkoop van een huis in Hoofdplaat is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 594.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoofdplaat. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoofdplaat weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 291.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoofdplaat is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoofdplaat. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoofdplaat

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoofdplaat? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoofdplaat. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tournois Makelaardij Breskens NVM de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoofdplaat, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoofdplaat.

Populaire buurten in Hoofdplaat

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoofdplaat? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoofdplaat. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoofdplaat

  Verkooptijd
  172 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Nummer En en omgeving

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Overige verspreide huizen Hoofdplaat

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Nummer Eén en omgeving

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 199.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hoofdplaat

In Hoofdplaat zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Tournois Makelaardij Breskens NVM verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoofdplaat.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pastoor J.A.M. van den Muijsenbergstraat 93 Wooncoach € 525.000
Oostlangeweg 16 De Dobbelaere Makelaars € 459.000
Westlangeweg 4 Makelaardij Ruud de Meijer € 362.000
Slijkplaat 2 Tournois Makelaardij Breskens NVM € 298.000
Koningin Julianastraat 6 Ready Vastgoed € 295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoofdplaat

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoofdplaat?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Hoofdplaat. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoofdplaat.

Wat kost een makelaar in Hoofdplaat?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoofdplaat is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoofdplaat van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoofdplaat?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoofdplaat zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoofdplaat?

+

De meest verkopende makelaar van Hoofdplaat is Tournois Makelaardij Breskens NVM. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoofdplaat zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoofdplaat?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoofdplaat aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoofdplaat.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!