Makelaars in Aardenburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Aardenburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Aardenburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Aardenburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Aardenburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Aardenburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Aardenburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
 • Gemiddelde verkooptijd 157
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Aardenburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Aardenburg

In Aardenburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 297.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 8.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Aardenburg.

Bij de verkoop van een huis in Aardenburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 297.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Aardenburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Aardenburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 325.000.

Het meest voorkomende energielabel in Aardenburg is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Aardenburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Aardenburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Aardenburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Aardenburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Versluijs makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Aardenburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Aardenburg.

 • Verkooptijd
  128 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  79 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 246.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  262 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  857 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Aardenburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Aardenburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Aardenburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Aardenburg

  Verkooptijd
  166 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 297.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Verspreide huizen Aardenburg

  Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Aardenburg

In Aardenburg zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Versluijs makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Aardenburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tuimelsteenstraat 19 MYHOUSE makelaars € 699.000
Herendreef 32 Versluijs makelaardij € 650.000
Voorstraat 18 MYHOUSE makelaars € 419.000
Draaibrug 71 Versluijs makelaardij € 384.000
Herendreef 43 Versluijs makelaardij € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aardenburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Aardenburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Aardenburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Aardenburg.

Wat kost een makelaar in Aardenburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Aardenburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Aardenburg van € 3.300 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Aardenburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Aardenburg zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Aardenburg?

+

De meest verkopende makelaar van Aardenburg is Versluijs makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Aardenburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Aardenburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Aardenburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Aardenburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!