Makelaars in Schuinesloot

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schuinesloot, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Schuinesloot. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Schuinesloot helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schuinesloot Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Schuinesloot zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Schuinesloot zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Schuinesloot afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 874.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Schuinesloot
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Schuinesloot

In Schuinesloot is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.149.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 874.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Schuinesloot.

Bij de verkoop van een huis in Schuinesloot is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.149.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 9900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Schuinesloot. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Schuinesloot weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 318.000.

Het meest voorkomende energielabel in Schuinesloot is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Schuinesloot. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Schuinesloot

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Schuinesloot? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Schuinesloot. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fokke Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Schuinesloot, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Schuinesloot.

Populaire buurten in Schuinesloot

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Schuinesloot? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Schuinesloot. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schuinesloot Kern

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Schuinesloot

In Schuinesloot zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Fokke Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Schuinesloot.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schuineslootweg 57 Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. € 439.000
Wolfweg 24 Fokke Makelaardij € 329.000
Schuineslootweg 53 Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. € 319.500
Schuineslootweg 86 Fokke Makelaardij € 299.000
Lutterveldweg 12 NoordOost Wonen Makelaardij € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schuinesloot

Hoeveel makelaars zijn er actief in Schuinesloot?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Schuinesloot. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Schuinesloot.

Wat kost een makelaar in Schuinesloot?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Schuinesloot is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Schuinesloot van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Schuinesloot?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Schuinesloot zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Schuinesloot?

+

De meest verkopende makelaar van Schuinesloot is Fokke Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Schuinesloot zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Schuinesloot?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Schuinesloot aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Schuinesloot.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!