Makelaars in Mariënheem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mariënheem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Mariënheem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mariënheem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mariënheem Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mariënheem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Mariënheem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -100.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mariënheem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mariënheem

In Mariënheem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 495.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -100.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Mariënheem.

Bij de verkoop van een huis in Mariënheem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 210 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 495.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mariënheem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mariënheem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 500.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mariënheem is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mariënheem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mariënheem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mariënheem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mariënheem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hannink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Mariënheem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mariënheem.

Populaire buurten in Mariënheem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mariënheem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mariënheem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mariënheem Kern

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Marinheem Kern

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Buitengebied Mariënheem

  Verkooptijd
  135 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 875.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Buitengebied Marinheem

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Mariënheem

In Mariënheem zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Hannink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mariënheem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Raamsweg 1 Hannink Makelaars € 1.100.000
Nijverdalseweg 7 Hannink Makelaars € 675.000
Hakkershoekweg 2 Hannink Makelaars € 650.000
Akkerwinde 17 Hannink Makelaars € 595.000
Veldbies 3 Hannink Makelaars € 465.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mariënheem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mariënheem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Mariënheem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mariënheem.

Wat kost een makelaar in Mariënheem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mariënheem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mariënheem van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mariënheem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mariënheem zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mariënheem?

+

De meest verkopende makelaar van Mariënheem is Hannink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mariënheem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mariënheem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mariënheem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mariënheem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!