Makelaars in Oudendijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudendijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Oudendijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudendijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudendijk Verspreide huizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudendijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oudendijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oudendijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudendijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudendijk

In Oudendijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudendijk.

Bij de verkoop van een huis in Oudendijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 149 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudendijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudendijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 473.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudendijk is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudendijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudendijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudendijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudendijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Overbeek Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Oudendijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudendijk.

Populaire buurten in Oudendijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudendijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudendijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudendijk Verspreide huizen

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 473.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Oudendijk

In Oudendijk zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Van Overbeek Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Oudendijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Slimdijk 1 Tromp Garantiemakelaars € 795.000
Dorpsweg 1 Van Overbeek Makelaars o.g. € 350.000
Dorpsweg 85 Hoekstra en van Eck € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudendijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudendijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Oudendijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudendijk.

Wat kost een makelaar in Oudendijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudendijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudendijk van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudendijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudendijk zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudendijk?

+

De meest verkopende makelaar van Oudendijk is Van Overbeek Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudendijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudendijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudendijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudendijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!