Makelaars in Oostwoud

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oostwoud, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Oostwoud. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oostwoud helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oostwoud Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oostwoud zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oostwoud zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oostwoud afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 539.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -400.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oostwoud
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oostwoud

In Oostwoud is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 295.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -400.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oostwoud.

Bij de verkoop van een huis in Oostwoud is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 87 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 295.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oostwoud. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oostwoud weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 539.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oostwoud is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oostwoud. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oostwoud

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oostwoud? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oostwoud. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Overbeek Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oostwoud, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oostwoud.

Populaire buurten in Oostwoud

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oostwoud? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oostwoud. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oostwoud Centrum

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 580.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Oostwoud Buitengebied

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oostwoud

In Oostwoud zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Van Overbeek Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oostwoud.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oosteinde 43 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 1.075.000
Oostwouder Dorpsstraat 41 JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs € 850.000
Dokter Mulderstraat 2 B Van Overbeek Makelaars o.g. € 385.000
Broerdijk 15 John Greuter Makelaardij € 335.000
Pletering 55 Anna de Graaff Makelaars € 315.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oostwoud

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oostwoud?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Oostwoud. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oostwoud.

Wat kost een makelaar in Oostwoud?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oostwoud is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oostwoud van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oostwoud?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oostwoud zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oostwoud?

+

De meest verkopende makelaar van Oostwoud is Van Overbeek Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oostwoud zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oostwoud?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oostwoud aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oostwoud.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!