Makelaars in Noordbeemster

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noordbeemster, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Noordbeemster. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noordbeemster helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noordbeemster.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noordbeemster zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Noordbeemster zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Noordbeemster afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 771.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noordbeemster
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noordbeemster

In Noordbeemster is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Noordbeemster.

Bij de verkoop van een huis in Noordbeemster is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 250 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noordbeemster. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noordbeemster weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 771.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noordbeemster is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noordbeemster. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noordbeemster

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noordbeemster? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noordbeemster. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tromp Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Noordbeemster, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noordbeemster.

Populaire buurten in Noordbeemster

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noordbeemster? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noordbeemster. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noordbeemster

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 771.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Noordbeemster

In Noordbeemster zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Tromp Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Noordbeemster.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Purmerenderweg 11 Tromp Garantiemakelaars € 1.145.000
Middenweg 49 Teunisse Makelaars o.g. b.v. € 895.000
Noorddijk 12 Yvonne van der Jagt Makelaardij € 595.000
Oosthuizerweg 53 Tromp Garantiemakelaars € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noordbeemster

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noordbeemster?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Noordbeemster. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noordbeemster.

Wat kost een makelaar in Noordbeemster?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noordbeemster is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noordbeemster van € 7.700 tot € 9.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noordbeemster?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noordbeemster zijn € 3.900 a € 5.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noordbeemster?

+

De meest verkopende makelaar van Noordbeemster is Tromp Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noordbeemster zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noordbeemster?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noordbeemster aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noordbeemster.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!