Makelaars in Waardhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Waardhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Waardhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Waardhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Waardhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Waardhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Waardhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Waardhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 568.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Waardhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Waardhuizen

In Waardhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Waardhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Waardhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Waardhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Waardhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 568.000.

Het meest voorkomende energielabel in Waardhuizen is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Waardhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Waardhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Waardhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Waardhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Pullen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Waardhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Waardhuizen.

Populaire buurten in Waardhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Waardhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Waardhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Waardhuizen

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 568.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Waardhuizen

In Waardhuizen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Pullen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Waardhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waardhuizen 53 Pullen Makelaardij € 650.000
Stenenheul 5 Pullen Makelaardij € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waardhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Waardhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Waardhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Waardhuizen.

Wat kost een makelaar in Waardhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Waardhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Waardhuizen van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Waardhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Waardhuizen zijn € 2.800 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Waardhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Waardhuizen is Pullen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Waardhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Waardhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Waardhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Waardhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!