Makelaars in Molenschot

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Molenschot, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Molenschot. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Molenschot helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Molenschot.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Molenschot zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Molenschot zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Molenschot afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 742.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 200.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Molenschot
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Molenschot

In Molenschot is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 950.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 200.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Molenschot.

Bij de verkoop van een huis in Molenschot is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 178 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 950.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Molenschot. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Molenschot weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 742.000.

Het meest voorkomende energielabel in Molenschot is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Molenschot. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Molenschot

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Molenschot? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Molenschot. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat KIN Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Molenschot, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Molenschot.

 • Pullen Makelaardij

  2. Pullen Makelaardij

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 578.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaar Sander

  3. Makelaar Sander

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • Schalk Makelaardij

  4. Schalk Makelaardij

  Verkooptijd
  113 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 995.000
  Woningen verkocht
  1
 • TQ Makelaars

  5. TQ Makelaars

  Verkooptijd
  242 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 950.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Molenschot

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Molenschot? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Molenschot. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Molenschot

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 639.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Buitengebied Molenschot

  Verkooptijd
  129 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 880.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Molenschot

In Molenschot zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar KIN Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Molenschot.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Raakeindse Kerkweg 61 Schalk Makelaardij € 995.000
Korte Hoogstraat 13 TQ Makelaars € 950.000
Kapelstraat 8 KIN Makelaars € 895.000
Bredasedijk 70 Pullen Makelaardij € 695.000
Pastoor van de Rietstraat 5 KIN Makelaars € 649.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Molenschot

Hoeveel makelaars zijn er actief in Molenschot?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Molenschot. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Molenschot.

Wat kost een makelaar in Molenschot?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Molenschot is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Molenschot van € 7.400 tot € 9.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Molenschot?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Molenschot zijn € 3.700 a € 5.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Molenschot?

+

De meest verkopende makelaar van Molenschot is KIN Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Molenschot zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Molenschot?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Molenschot aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Molenschot.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!