Makelaars in Lepelstraat

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lepelstraat, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Lepelstraat. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lepelstraat helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lepelstraat.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lepelstraat zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lepelstraat afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 524.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -156.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lepelstraat
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lepelstraat

In Lepelstraat is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 306.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -156.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lepelstraat.

Bij de verkoop van een huis in Lepelstraat is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 148 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 306.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lepelstraat. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lepelstraat weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 524.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lepelstraat is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lepelstraat. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lepelstraat

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lepelstraat? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lepelstraat. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Lepelstraat, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lepelstraat.

Populaire buurten in Lepelstraat

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lepelstraat? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lepelstraat. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lepelstraat

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 506.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Klutsdorp

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 677.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Kladde

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Lepelstraat

In Lepelstraat zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lepelstraat.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stille Omgang 22 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 749.000
Kladseweg 40 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 725.000
Klutsdorpseweg 11 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 695.000
Steenbergseweg 103 a Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 659.000
Lepelstraatseweg 5 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 569.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lepelstraat

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lepelstraat?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Lepelstraat. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lepelstraat.

Wat kost een makelaar in Lepelstraat?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lepelstraat is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lepelstraat van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lepelstraat?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lepelstraat zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lepelstraat?

+

De meest verkopende makelaar van Lepelstraat is Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lepelstraat zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lepelstraat?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lepelstraat aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lepelstraat.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!