Makelaars in Hulsel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hulsel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Hulsel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hulsel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hulsel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hulsel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hulsel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hulsel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
 • Gemiddelde verkooptijd 74
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hulsel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hulsel

In Hulsel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 325.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -64.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hulsel.

Bij de verkoop van een huis in Hulsel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 325.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hulsel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hulsel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 442.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hulsel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hulsel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hulsel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hulsel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hulsel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Box Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Hulsel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hulsel.

Populaire buurten in Hulsel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hulsel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hulsel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hulsel

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 442.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Hulsel

In Hulsel zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Box Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Hulsel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eversacker 19 Vosters Onroerend Goed bv € 515.000
Willibrordlaan 13 Box Makelaardij € 495.000
Willibrordlaan 3 b Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 389.000
Kerkekkers 11 Box Makelaardij € 369.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hulsel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hulsel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Hulsel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hulsel.

Wat kost een makelaar in Hulsel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hulsel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hulsel van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hulsel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hulsel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hulsel?

+

De meest verkopende makelaar van Hulsel is Box Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hulsel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hulsel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hulsel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hulsel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!