Makelaars in Sint Joost

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Joost, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Sint Joost. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Joost helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Joost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Joost zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sint Joost zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sint Joost afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 361.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Joost
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Joost

In Sint Joost is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Joost.

Bij de verkoop van een huis in Sint Joost is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Joost. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Joost weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 361.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Joost is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Joost. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Joost

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Joost? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Joost. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Maasstreek Makelaardij BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Sint Joost, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Joost.

Populaire buurten in Sint Joost

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Joost? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Joost. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Joost

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Sint Joost

In Sint Joost zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Maasstreek Makelaardij BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Joost.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bosweg 16 Maasstreek Makelaardij BV € 498.000
Brantstraat 16 Michel NVM Makelaars en Taxateurs € 483.000
Heerdstraat 33 Marc Merry Makelaardij € 415.000
Strumenkampstraat 5 Maasstreek Makelaardij BV € 385.000
Sint Joosterbaan 19 Maasstreek Makelaardij BV € 369.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Joost

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Joost?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Sint Joost. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Joost.

Wat kost een makelaar in Sint Joost?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Joost is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Joost van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Joost?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Joost zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Joost?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Joost is Maasstreek Makelaardij BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Joost zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Joost?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Joost aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Joost.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!