Makelaars in Roosteren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Roosteren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Roosteren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Roosteren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Roosteren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Roosteren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Roosteren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 115.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Roosteren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Roosteren

In Roosteren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 376.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 115.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Roosteren.

Bij de verkoop van een huis in Roosteren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 376.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Roosteren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Roosteren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 346.000.

Het meest voorkomende energielabel in Roosteren is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Roosteren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Roosteren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Roosteren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Roosteren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Marc Merry Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Roosteren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Roosteren.

 • Michel NVM Makelaars en Taxateurs

  2. Michel NVM Makelaars en Taxateurs

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 198.000
  Woningen verkocht
  3
 • Marcant Wonen

  3. Marcant Wonen

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  3
 • Fuchs Makelaardij

  4. Fuchs Makelaardij

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 253.000
  Woningen verkocht
  2
 • Aelmans Woningmakelaars BV

  5. Aelmans Woningmakelaars BV

  Verkooptijd
  174 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Roosteren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Roosteren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Roosteren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Roosteren

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 308.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Illikhoven en Visserweert

  Verkooptijd
  97 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 389.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Verspreide huizen Illikhoven en Visserweert

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Roosteren

In Roosteren zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Marc Merry Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Roosteren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Illikhoven 93 Paula Cox Mooi Wonen € 627.500
Visserweert 3 Damen Makelaardij € 595.000
Hoogveld 13 Marc Merry Makelaardij € 475.000
Lage Bongerd 2 C Marcant Wonen € 445.000
Lage Bongerd 2 D Marcant Wonen € 445.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roosteren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Roosteren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Roosteren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Roosteren.

Wat kost een makelaar in Roosteren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Roosteren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Roosteren van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Roosteren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Roosteren zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Roosteren?

+

De meest verkopende makelaar van Roosteren is Marc Merry Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Roosteren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Roosteren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Roosteren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Roosteren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!